چندش آورترين غذاهاي جهان

خدمات مسافرتي و گردشگري

چندش آورترين غذاهاي جهان

۱۷۶ بازديد

يكي از تفريحات ما خوردن غذاهاي لذيذ است، اما گويا تعريف غذاي لذيذ با توجه به فرهنگ هر كشور متفاوت است. عده اي در تايلند با خوردن موش لذت مي برند و برخي خوكچه هندي را مانند مرغ سوخاري مي كنند و با سيب زميني ميل مي كنند اگر از همين حالا حالتان بد شده است پيشنهاد ميكنيم كه اين مطلب را نخوانيد چون هنوز در ابتداي راه غذاهاي چندش آور دنيا هستيم در اين ليست ۷ تا از چندش آورترين غذاهاي جهان جمع آوري شده اند :

 

 

 

رتيلِ سرخ شده – كامبوج

ترس از عنكبوت يكي از رايج‌ترين فوبي‌ها است. اگر كسي از عنكبوت مي‌ترسد، پس بهتر است هيچ گاه به كامبوج نرود! تارانتولا كه در واقع نوعي رتيل محسوب مي‌شود، هم بزرگ است و هم چندش آور.

در بازارهاي پنوم پن (پايتخت كشور كامبوج) و در شهر اسكون، عنكبوت سرخ شده براي مصرف مردم محلي و همچنين گردشگران ماجراجو فروخته مي‌شود. اگر از دست فروش‌ها تارانتولاي سرخ شده بخريد، مجبور خواهيد بود كه با يك تارانتولاي زنده بازي كنيد و همزمان برادران پشمالويش را بجويد! اين غذا فقط به افراد شجاع توصيه مي‌شود و گفته شده كه مزه‌ي آن چيزي شبيه «ليس زدن تار عنكبوت نمناك» است.

غذاهاي چندش آور دنيا

 

 

 

 

 

خوكچه هندي – پرو

زنده‌ي اين حيوان شما را به وجد مي‌آورد و شايد حتي يكبار آن را در دستان خود نيز گرفته باشيد، اما وقتي آن را در بشقابتان مشاهده مي‌كنيد، اصلا دوست نداريد به آن لب بزنيد. مردم پرو از آن جهت كه خوكچه هندي منبع غني پروتئين محسوب مي‌شود، آن را مي‌خورند. ساكنين روستاهاي كوه‌هاي آند آن را كوي ناميده و پيش از مصرف، آن را كاملا سوخاري مي‌كنند. آن‌ها سر و دست و پاهاي خوكچه هندي را جدا نمي‌كنند. گوشت خوكچه هندي چندان لذيذ نيست و پوست آن هم حتي كمي جر است. مزه‌ي خوكچه هندي كمي شبيه خرگوش است ولي نه آنقدر شبيه كه مايل به امتحان آن باشيد !.

غذاهاي چندش آور دنيا3

 

 

 

سوسك سوخاري-كلمبيا

يكي از غذاهاي پرطرفدار در كلمبيا سوسك سوخاري هستش ، فكر نمي كنم  اين غذا هيپ وقت در ايران طرفداري داشته باشه ! . در كلمبيا سوسك هارو در يك ظرف بزرگ ماندد مرغ سوخاري مي كنند و از خوردن آن لذت مي برند

غذاهاي چندش آور دنيا2

 

 

 

كوسه مخمر – ايسلند

در ايسلند به اين غذا «هاكارل» گفته مي‌شود و محبوبيت بالايي هم دارد. زمان تهيه اين غذا سه ماه طول مي‌كشد، زيرا بايد گوشت كوسه را پيش از مصرف به مدت سه ماه در جاي خاصي قرار دهند. سپس گوشت را به تكه‌هاي كوچكتر تقسيم كرده و اجازه مي‌دهند كه چند ماه ديگر نيز باقي بماند. اين غذاي بوي خيلي بدي دارد، اما مزه آن چندان بد نيست.

غذاهاي چندش آور دنيا5

 

 

فوگو – ژاپن

اين غذا نسبت به غذاهاي ديگر كمتر چندش‌آور است ولي ريسك خوردن آن بسيار بالاست . اگر در تهيه‌ي فوگو يا همان بادكنك ماهي دقت نكنيم، اين غذا مي‌تواند مرگ‌آور باشد. دليلش نيز وجود سم تترو دوتوكسينِ موجود در كبد، تخمدان و پوست اين ماهي است. سم فوگو هيچ پادزهر شناخته‌شده‌اي نيز ندارد و خوردن آن يك چالش سخت بين مرگ و زندگي محسوب مي شود.

غذاهاي چندش آور دنيا6

 

 

موش – ويتنام، تايلند، لائوس

موش‌ها در مناطق روستاييِ ويتنام به محصولات كشاورزي حمله مي‌كنند. كشاورزان نيز آن‌ها را گرفته و در برگ‌هاي درخت موز مي‌پيچانند و سپس آن‌ها را به عنوان شام مي‌‎فروشند. در تايلند، موش را به يك تكه چوب كشيده و آن را روي آتش مي‌گيرند. خفاش هم غذاي محبوبي در آنجا است.

غذاهاي چندش آور دنيا7

 

 

 

 

سر گوسفند ( كله پاچه )  – نروژ و ايران

نروژي‌ها در شب كريسمس سرِ بره را حدود سه ساعت جوشانده و سپس آن را مصرف مي‌كنند. اين غذا در نروژ «اسمالاهووه» ناميده مي‌شود. بر اساس آداب و رسوم غذا خوردن نروژي‌ها، در ابتدا بايد گوش و چشم‌هاي آن خورده شود. البته مشابه اين غذا در ايران نيز يافت مي‌شود. «كله پاچه» يكي از غذاهاي محبوب در ايران به شمار مي‌آيد بله در كشور ما هم يكي از غذاهاي عجيب و غريب دنيا با لذت خورده مي شود ! .

غذاهاي چندش آور دنيا8

 

.

.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.