بررسي قوانين تغيير جنسيت

خدمات مسافرتي و گردشگري

بررسي قوانين تغيير جنسيت

۳ بازديد

 

همواره پيشرفت زندگي بشر، موجب پسرفت در زندگي او نيز شده است. افزايش استفاده از مواد غذايي هورموني و هم چنين ايجاد استرس در دوران بارداري مشكلاتي اعم از مشكلات جسمي را پديد آورده، كه زندگي بسياري از انسانهاي اين كره خاكي را تحت الشعاع خود قرار داده است. امروزه با توجه به پيشرفت علم پزشكي و روان شناسي مي توان تا حدودي به درمان اين مشكلات كمك كرد. از جمله اين درمان ها تغيير جنسيت است كه شامل گروه هاي زير مي باشد:
۱.خنثاي مشكل يا خنثاي بدني:
به كسي گفته مي‌شود كه در بدن او هم علائم جنسيتي مذكر و هم علائم جنسيتي مؤنث وجود دارد. اگر يكي از اين علائم بر ديگري غلبه داشته باشد، تغيير جنسيت مجاز است و شخص مي‌‏تواند خود را به آن جنس ملحق سازد.
۲.خنثاي غيرمشكل‌يا خنثاي رواني:
كسي است كه عضو مادرزاد خود را با عمل جراحي از بين ببرد و به جنس مخالف بپيوندد. اين گروه افرادي هستند كه از لحاظ جسمي داراي علائم يكي از دو جنس مذكر يا مؤنث مي‌‏باشند ولي از لحاظ رواني تمايلات جنسي جنسيت مزبور را ندارند بلكه تمايلات جنسي، جنس مخالف را دارا مي‌‏باشند. يا ممكن است علائم بدني جنسيتي را بطور ناقص داشته باشند.
آمار تغيير جنسيت در ايران:
براساس آمارهاي موجود پس از تايلند، ايران داراي دومين رتبه تغيير جنسيت در جهان است.
آمار سازمان پزشكي قانوني حاكي از آن است كه از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۹ تعداد ۱۳۶۶ نفر جهت اخذ مجوز براي انجام عمل تغيير جنسيت به سازمان پزشكي قانوني مراجعه كرده اند. كه از اين ميزان ۵۶ درصد مردان متقاضي تغيير جنسيت به زن و ۴۴ درصد زنان متقاضي تغيير جنيست به مرد بوده‌اند.سالانه بيش از ۷۲۰ ايراني جنسيت خود را با اخد مجوز از سازمان پزشكي قانوني تغيير مي دهند.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.